2021-05-21 11:28Branschmeddelanden

Young Nordic Producers Club - sök nu

Är du en ung producent som arbetar på ett etablerat bolag eller som kanske startat eget? Då kan du söka till Young Nordic Producers Club. Stärk ditt nätverk, lär dig mer om samproduktion och vässa dina kunskaper. Deadline för ansökan är 15 juni.

Young Nordic Producers Club består av ett fyra dagar långt program mellan 6-9 oktober med föreläsningar, nätverkande och fallstudier. Kursen syftar till att uppmuntra och stärka det nordiska producentnätverket. 

Vanligtvis hålls kursen under filmfestivalen i Cannes men i år har kursen placerats i Hamburg samtidigt som Hamburg Film Fest äger rum.

YNPC har bjudit in experter inom produktion, distribution, försäljning, internationell strategi, marknadsföring och festivaler för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.

Inbjudan är öppen för producenter från Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark. Ackreditering till filmfestivalen ingår i kursavgiften på 125EUR. Deltagare kommer också att besöka Explorer Konferenz.

Ansökan med motivering till varför du ska delta skickas till tina@filmgreb.ordk med kontaktuppgifter, yrkeserfarenhet samt vilket bolag du jobbar för. Sista dag för ansökan är 15 juni.

Läs mer om Young Nordic Producers Club hos Kreativa Europa MEDIA.

För frågor, kontakta:
Ulrika Nisell, Kreativa Europa Desk MEDIA: ulrika.nisell@filminstitutet.se 08-665 12 05


Om Svenska Filminstitutet

Svenska Filminstitutet är en samlande röst för filmen i Sverige och en mötesplats för upplevelser och insikter som stärker filmen i alla led. Vi bevarar och tillgängliggör det svenska filmarvet, verkar för att barn och unga har goda kunskaper om film och rörlig bild, stödjer produktion, distribution och visning av värdefull film samt representerar den svenska filmen internationellt. Genom en mångfald av berättelser skapas samtal och insikter som stärker individen och vår demokrati. Tillsammans möjliggör vi för fler att skapa, uppleva och berikas av film.

Kontaktpersoner

Jan Göransson
Presschef
Jan Göransson
Martin Frostberg
Kommunikatör
Martin Frostberg