2023-04-21 10:35Branschmeddelanden

Save the date: webbinarium om stöd inom distribution och visning

Förarbetet är i full gång för kommande webbinarium med Daniella Mir som moderator. Foto: Martin FrostbergFörarbetet är i full gång för kommande webbinarium med Daniella Mir som moderator. Foto: Martin Frostberg

Välkommen att träffa Filminstitutets enhet Distribution och visning. Handläggarna presenterar sin verksamhet och svarar på frågor i ett webbinarium fredag 5 maj.

Träffa Filminstitutets enhet för stöd till aktörer inom distribution och visning. Panelsamtalet kommer gå igenom handläggningsprocesser, bedömningsgrunder, hur de externa referensgrupperna fungerar, hur beslut tas med mera. 

Panelen består av:
Åsa Jacobsson (lanseringskonsulent)
Tomas Johansson (handläggare, distributionsstöd)
Johanna Holmin (handläggare filmfestivaler, streamingtjänster och publikanalys/innovativ marknadsföring)
Ulrika Sundbäck (handläggare, biografstöd)
Samtalet leds av Daniella Mir (administratör).

Plats: online, länk skickas ut närmare datumet. Ingen föranmälan krävs.
När: fredag 5 maj, kl 10:00-10:45

Det finns möjlighet att ställa frågor i chatten under samtalet och det går även bra att redan nu mejla frågor till Daniella Mir: daniella.mir@filminstitutet.seOm Svenska Filminstitutet

Svenska Filminstitutet är en samlande röst för filmen i Sverige och en mötesplats för upplevelser och insikter som stärker filmen i alla led. Vi bevarar och tillgängliggör det svenska filmarvet, verkar för att barn och unga har goda kunskaper om film och rörlig bild, stödjer produktion, distribution och visning av värdefull film samt representerar den svenska filmen internationellt. Genom en mångfald av berättelser skapas samtal och insikter som stärker individen och vår demokrati. Tillsammans möjliggör vi för fler att skapa, uppleva och berikas av film.


Kontaktpersoner

Martin Frostberg
Kommunikatör
Martin Frostberg