2022-03-18 09:42Branschmeddelanden

Påminnelse: Träffa Filminstitutets nya filmkonsulenter

Från vänster: Cecilia Lidin (Foto: Marie-Therese Karlberg), Jannik Splidsboel (Foto: Turnip Pictures), Hanna Sohlberg (Foto: Joakim Rang Strand)Från vänster: Cecilia Lidin (Foto: Marie-Therese Karlberg), Jannik Splidsboel (Foto: Turnip Pictures), Hanna Sohlberg (Foto: Joakim Rang Strand)

Svenska Filminstitutet bjuder tisdagen den 22 mars in till konsulentsamtal för att presentera de tre nya filmkonsulenterna. Samtalet hålls digitalt.

I samtalet deltar Jannik Splidsboel, dokumentärfilmskonsulent, Hanna Sohlberg, filmkonsulent för Moving Sweden samt Cecilia Lidin, vikarierande filmkonsulent för Anna Weitz. Konsulenterna berättar om sina visioner, hur de ser på svensk film och sitt uppdrag. Moderator för samtalet är Per Perstrand, presskoordinator och kommunikatör på Svenska Filminstitutet.

Samtalet kommer hållas digitalt och livesändas via Zoom, där det även kommer finnas möjlighet att ställa frågor via chattfunktionen.

När: tisdag den 22/3 kl.14.00 – 14.45

Var: Zoom

Se samtalet här (denna länk aktiveras när samtalet börjar)

Varmt välkommen!

För frågor, kontakta
Magdalena Jangard, enhetschef Produktionsstöd 
magdalena.jangard@filminstitutet.se
08-665 11 48Om Svenska Filminstitutet

Svenska Filminstitutet är en samlande röst för filmen i Sverige och en mötesplats för upplevelser och insikter som stärker filmen i alla led. Vi bevarar och tillgängliggör det svenska filmarvet, verkar för att barn och unga har goda kunskaper om film och rörlig bild, stödjer produktion, distribution och visning av värdefull film samt representerar den svenska filmen internationellt. Genom en mångfald av berättelser skapas samtal och insikter som stärker individen och vår demokrati. Tillsammans möjliggör vi för fler att skapa, uppleva och berikas av film.


Kontaktpersoner

Martin Frostberg
Kommunikatör
Martin Frostberg