2024-04-26 05:05Branschmeddelanden

Påminnelse: svensk filmbransch i Cannes

Årets festivalaffisch är inspirerad av Kurosawas film Augustirapsodi (1991). © Shochiku Co., Ltd. / Graphic creation © Hartland VillaÅrets festivalaffisch är inspirerad av Kurosawas film Augustirapsodi (1991). © Shochiku Co., Ltd. / Graphic creation © Hartland Villa

Kommer du att närvara vid filmfestivalen i Cannes i maj? Anmäl dig gärna till oss.

Svenska Filminstitutet kommer som vanligt finnas representerade på Cannes filmfestival, som i år äger rum 14–25 maj. Vi vill gärna veta vilka från den svenska filmbranschen som planerar att närvara på plats under festivalen och marknaden. Därför vore vi tacksamma om du vill fylla i formuläret nedan när du vet att du ska åka.

Anmäl dig här: Svensk filmbransch i Cannes 2024 

Stort tack på förhand!


Ämnen: Cannes

Om Svenska Filminstitutet

Svenska Filminstitutet är en samlande röst för filmen i Sverige och en mötesplats för upplevelser och insikter som stärker filmen i alla led. Vi bevarar och tillgängliggör det svenska filmarvet, verkar för att barn och unga har goda kunskaper om film och rörlig bild, stödjer produktion, distribution och visning av värdefull film samt representerar den svenska filmen internationellt. Genom en mångfald av berättelser skapas samtal och insikter som stärker individen och vår demokrati. Tillsammans möjliggör vi för fler att skapa, uppleva och berikas av film.


Kontaktpersoner

Jan Göransson
Presschef
Jan Göransson
Per Perstrand
Presskoordinator / Kommunikatör
Per Perstrand