2022-11-09 11:55Branschmeddelanden

Inbjudan: Wild Card vinnarcocktail och branschmingel

Stillbild från festivalaktuella En sång för min dotter (2022, i regi av Alauda Ruiz de Azúa)Stillbild från festivalaktuella En sång för min dotter (2022, i regi av Alauda Ruiz de Azúa)

Svenska Filminstitutet, Sveriges Television och Stockholms internationella filmfestival välkomnar dig till vinnarcocktail och branschmingel. Vi firar 2022 års Wild Card vinnare och andra talangfulla kreatörer i början av sin filmkarriär.

Vinnarcocktail och branschmingel
När: 16 november, kl. 18:00 – 20:00
Var: Filmhuset, Stockholm

Cocktailen sker i direkt anslutning till seminariet Looking Back, Looking Forward som äger rum i Bio Victor kl. 15:00 – 18:00

Looking Back, Looking Forward
Ett fullspäckat inspirationsseminarium som diskuterar filmens dåtid, nutid och framtid. Moving Sweden dissekeras av filmexperterna Jon Asp, Nina M. Barbosa Blad och Wanda Bendjelloul, i ett öppet samtal lett av Andrea Reuter. Det blir ett regissörssamtal med Isabella Carbonell (Dogborn) och den spanska regissören Alauda Ruiz de Azúa.

Möt även den kreativa trion bakom kommande långdokumentären Smålands; Tova Mozard (manus och regi), Anna Eborn (klipp) och Mirjam Gelhorn (producent). Dagen avslutas med annonseringen av årets vinnare av Wild Card. Evenemanget är en del av Stockholms internationella filmfestivals Industry Days. 

Välkommen att träffa den nya filmgenerationens röster. Vi vill hälsa dig särskilt välkommen och hoppas du har möjlighet att närvara.

Vänligen anmäl dig nedan 

Anmäl dig till evenemanget och tillhörande cocktail

Anmäl dig enbart till cocktailen

Läs mer om dagens program 

För frågor, kontakta
Brynhildur Þórarinsdóttir, Projektledare, Filminstitutet
brynhildur.thorarinsdottir@filminstitutet.se
070 005 38 18Om Svenska Filminstitutet

Svenska Filminstitutet är en samlande röst för filmen i Sverige och en mötesplats för upplevelser och insikter som stärker filmen i alla led. Vi bevarar och tillgängliggör det svenska filmarvet, verkar för att barn och unga har goda kunskaper om film och rörlig bild, stödjer produktion, distribution och visning av värdefull film samt representerar den svenska filmen internationellt. Genom en mångfald av berättelser skapas samtal och insikter som stärker individen och vår demokrati. Tillsammans möjliggör vi för fler att skapa, uppleva och berikas av film.


Kontaktpersoner

Martin Frostberg
Kommunikatör
Martin Frostberg